1 kylling (ca. 1.3 kg) 
200 g frisk kokoskød eller 1 dl kokosmælk 
3 røde peberfrugter 
1 stort løg 
1 fed hvidløg 
2 spsk   olie 
revet skal af en usprøjtet limefrugt 
1 tysk mild paprika 
4 spsk   chiliketchup 
4 spsk   lime- eller citronsaft 
1 spsk   orangemarmelade 
1 dl hønsebouillon (hvis man bruger kokosmælk udelades bouillonen) 
lidt koriander 
Skyl først kyllingen indvendig og udvendig med koldt vand. 
Dup den tør, del den i 6 stykker, og gnid stykkerne med salt og peber. 
Så river du kokosnødden på råkostjernet, piller løg og hvidløg og skærer løg og peberfrugter i små stykker. 
Forvarm derpå ovnen til 200°C. 
Varm nu olien op i en stor stegegryde, brun kyllingestykkerne heri på alle sider, og tag dem op igen. 
Brun også reven kokosnød, peberfrugter, løg og hvidløg i fedtstoffet. 
Så rører du limefrugtskal, lidt salt, paprika, chiliketchup, lime- eller citronsaft samt orangemarmelade sammen med de ristede grønsager. Anbring kødet oven på denne blanding, og tilsæt 3 spiseskefulde bouillon. Læg låget på gryden, og sæt den i den varme ovn. 
(Varmluftsovn) 180°C, gasovn trin 3). 
Kyllingen skal stege i 30 minutter, mens du lidt efter lidt hælder resten af bouillonen ved. 
Tag låget af, og steg videre i endnu 20-30 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og der løber klar saft ud, når man stikker i kødet med en knivspids.  
Garner med frisk koriander, og server 
Tips: Man behøver ikke at bruge frisk koksskød til denne ret. Men kan bruge kokosmælk fra dåse. 
Efter man har stegt kyllingen i 30 minutter, erstatter man bare hønsebouillonen med 1 dl   kokosmælk fra dåse.