Logo

Krydret oksesteg i Stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksesteg
1 fed hvidløg
salt
peber
2 spsk sennep
2 ½ dl hvidvin eller æblemost
2 dl yoghurt naturel
1 knsp.sukker
1 spsk sennep

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid stegen med presset hvidløgssaft og kom salt og peber på.
Stryg til sidst sennep på hele stegen.
Læg den i stegesoen og hæld hvidvin ved.
Steg oksestegen i 1 ½ - 2 timer ved 250ºC.
Tag stegen op af stegesoen og skær den for.
Skyen røres op med yoghurt, sennep og en anelse sukker og farves evt. med lidt kulør.
Kom stegen tilbage i saucen.
Serveres med kartofler pyntes med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her