Logo

Krydret oksekødsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hakket oksekød
15 g margarine
1 fed hvidløg
2 groftrevne gulerødder
1 løg skåret i tern
1 grøn peberfrugt i strimler 
1/2 spsk kommen
1 spsk rødvinseddike
1 tsk paprika
1 tsk salt
groftkværnet peber
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk hvedemel
 
Brun margarinen i en gryde, kom kødet i.
Tilsæt presset hvidløg, gulerødder, løg og peberfrugt og lad det svitse
inden 3 dl vand hældes ved.
Lad det småkoge under låg ca. 10 min.
Tilsæt kommen, rødvinseddike, paprika, salt og peber og lad retten koge
5 min.
Rør cremefraiche og hvedemel sammen og jævn retten hermed.
Den varmes igennem og smages til.
Tilbehør: Ris med røde peberterninger
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spareribs med sommersalat af spidskal og bagt kartoffelGris på grillen. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan trække smag fra...
• Kalkunruller med soltørrede tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Straccetti alla rughettaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte bananer med mandelsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os