Logo

Krydret nakkekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg nakkekam med svær
2-3 laurbærblade
1 bdt hakket persille
2-3 spsk hakket dild
1 lille finthakket løg

Endvidere:
1 delt løg
2-3 skivede gulerødder
3-4 dl suppe eller bouillon
jævning

Skær en "lomme" ind i nakkekammen, hvor der naturligt er en deling af kødstykket.
Bland persille, purløg, dild og løg og fordel det i lommen.
Luk sammen herom og bind omkring nakkekammen med bomuldsgarn.
Gnid stegen med salt og peber og læg den i en lille bradepande eller ovnfast fad.
Sæt laurbærblade i sværen.
Brun stegen ved 225° i 20 min.
Dæmp derefter varmen til 175° og hæld samtidig væden ved og kom løg og gulerødder i bradepanden.
Lad stegen få endnu 1 time i ovnen.
Hæld væden fra fadet og jævn den til sauce.
Servér stegen med kogte grønsager og små kogte kartofler samt
rabarberkompost og evt. agurkesalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalatDisse frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat er totalt retrolækkert også på en varm...
• Pocheret laks med kaviarsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet flanksteak og tarteletter med bærBåde bøffer og pølser er klassikere på grillen, her er det en udskæring, nemlig...
• Citronrisbudding En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os