Logo

Krydret oksesteg i Stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg oksesteg
1 fed hvidløg
salt
peber
2 spsk sennep
2 1/2 dl hvidvin eller æblemost
2 dl yoghurt naturel
1 knsp.sukker
1 spsk sennep

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid stegen med presset hvidløgssaft og kom salt og peber på.
Stryg til sidst sennep på hele stegen.
Læg den i stegesoen og hæld hvidvin ved.
Steg oksestegen i 1 1/2 - 2 timer ved 250ºC.
Tag stegen op af stegesoen og skær den for.
Skyen røres op med yoghurt, sennep og en anelse sukker og farves evt. med lidt kulør.
Kom stegen tilbage i saucen.
Serveres med kartofler pyntes med persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammebov i kål og karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry med grøntBoller i karry kan varieres på utallige måder. En moderne version indeholder grønsager til...
• Mama Rosas pizzabøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os