Logo

Kalvefilet med indre af svampe og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalvefilet, afpudset
olie til stegning

2 rødløg
8 skiver spegeskinke
250 g champignon eller østershatte
50 g smør

sauce:
4 røde peberfrugter
3 spsk hvidvinseddike
1 dl olie
½ l. piskefløde
½ l. kalvebouillon
salt
peber

Tilbehør:
sæsonens friske grønsager

Kalvefilet:
Rødløgene skæres i små tynde både. Spegeskinken i strimler og svampene skæres i skiver . De skårne urter og svampe samt skinken steges møre på en pande i smørret.

Skær imens en lomme i kalvefileten og fyld denne med svampe, løg og skinke. Kalvefileten brunes godt af på panden i den varme olie. Steges herefter videre i ovnen 3 x 15 minutter ved 200º C.

Rød pebersauce:
De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve. Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter. Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden. Der tilsættes fløde og saucen koges op. Smag til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her