Logo

Kalvefilet med benfri sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skiver kalvefilet eller kalvekoteletter a ca 300 g
olivenolie
8 benfri sild
2 spsk kapers
2 spsk rasp
1 æggeblomme
citron
kapersbær til pynt

Brun kalvekødet hurtigt på en varm pande og afkøl.
Skær en lomme.
Blend benfri sild, kapers og rasp og rør æggeblommen i.
Fyld blandingen i kalvekødet og fæstn med tandstikker.
Drys med salt og peber og stil dem i ovnen ved 225ºC i ca. 5 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julepaté 2006En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kylling med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto med asparges og mozzarella 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza DolceDenne pizza dolce eller "den søde pizza" er i virkeligheden ikke en pizza men en dessert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os