Logo

Currykalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 mellemstort løg
2 gulerødder
15 friske babymajs
2 røde peberfrugt
½ l cremefraiche
1 bakke friske champignon
salt og peber
paprika, den milde
madras karry
jasminris
300 g kalkunbryst

Rens alle grønsager, snit løget meget fint.
Gulerødder i små tern, røde peber i små tern, champignon deles i halve.
Tag en god stegegryde, kom ca. 1 dl rigtig god olie i, og når olien er varm starter du med løget, steger det bare lige så det tager farve, tilsæt karry efter smag lad det bruse af.
Tilsæt 300 g fintstrimlet kalkun og steg det i 1-2 min.
Derefter tilsættes resten af grønsagerne, vend dem 3-4 gange, så de
tager farve fra karryen.
Tilsæt så cremefraiche og lad det simre 10-15 min.
Server jasmin ris til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jægerens kyllingegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt skinkesteg med adobo-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaninragout i rødvinssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!