Logo

Cuvette med vinterurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Cuvette med vinterurter


Denne ret med cuvette samt porrer, gulerødder, løg og blegselleri er vel en rigtig lækker vinterret - hvis du kan vente. En opskrift fra madABC blandt over 30.000 forskellige opskrifter.


#

1200 g oksecuvette
smør til bruning
salt
peber
lidt vand
2-3 porrer
2-3 gulerødder
2-3 løg
2-3 stilke blegselleri
*


Kødet krydres og brunes overalt.
Imens renses grønsagerne og skæres i passende stykker.
Overflødigt fedt hældes fra kødet, grønsagerne tilsættes, og lidt vand hældes ved.
Giv kødet ca. 2 timer ved svag varme ca 150 °C.
Skyen kan evt. jævnes let og serveres til kød, grønt og kartofler.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksecuvette med fritter og whiskysauceLækker cuvette, lækre fritter, lækker sauce, lækker whisky, lækker partner, lækker nat -...
• Oksecuvette med fritter og whiskysauceLækker cuvette, lækre fritter, lækker sauce, lækker whisky, lækker partner, lækker nat -...
• Oksecuvette med fritter og whiskysauceLækker cuvette, lækre fritter, lækker sauce, lækker whisky, lækker partner, lækker nat -...
• Vafler med solbær-chokoladeisSolbær og chokolade er et skønt match. Kom en kugle eller to ; en sprød vaffel, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1297311-07-2020 15:10:49 madABC.dk
Hej Karlo - vend den ligesom culotten - så bliver det godt
1297211-07-2020 14:51:30 karlo V. Andersen
Cuvette, er det ligemeget om jeg starter udskæring fra spidsen eller skal den vendes ligesom culotten?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!