Logo

Dådyrmadaillon med svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dådyrsmedaljoner
 
1 selleriknold
300 g svampe fx. kantareller og østershatte.
salt, peber
1 fed hvidløg
500 g små kartofler
2 ½ dl oksebouillon
1 æg
2 skalotteløg
smør
 
Brun dådyrsmedaljonerne på en varm pande.
Skru ned og lad dem stege yderligere et par minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Rens svampene og rist dem på en pande (gerne samme pande for at beholde smagen sammen til saucen) tilsæt nu det hakkede skalotteløg, finthakket kørvel og det pressede hvidløg.
Hæld nu bouillonen på panden og lad den koge ind.
Tag panden af og pisk små smørtern i saucen (ca. 30 g ).
Selleritern koges møre i mælk, det hele blendes med æg, salt og peber,
kommes i en lille ovnfast form og bages i 20 minutter ved 180ºC.
Kan serveres med kogte kartofler eller smørstegte små kartofler med lidt rosmarin.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.297 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?