Logo

Dådyrmedister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dådyrkød
450 g svinekød
250 g løg
2 æg
salt, peber
revet muskatnød
1 knsp oregano
2 ½ dl fløde 13 %
1 stk karry
½ dansk vand
1-2 stødte nelliker
hvedemel

naturtarm (kan købes hos slagteren). 

  
Dådyrkød, svinekød og løg hakkes i kødhakker og blandes med de øvrige ingredienser.
Melet tilsættes til sidst.
Farsen hviler 1 time og kommes i naturtarm.

Steges på panden i rigeligt fedtstof (skal ikke koges først).
 

Serveres fx. med kartofler og sauce, lavet på afkog fra medisterpanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her