Logo

Dampede muslinger med karry-skalotteløg og kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dampede muslinger med karry-skalotteløg og kartofler

 

1 kg rensede muslinger

2 fintsnittede skalotteløg

2 bagekartofler, skåret i tern

½ fl. tør hvidvin

olivenolie

karry, salt og peber

  

Varm lidt olie på en pande, og sauter løg og kartofler, indtil det bliver gyldent.

Kom karry ved, og lad det riste i 1 minut.

Tilsæt hvidvin, og lad det koge igennem.

Vend muslingerne i retten, og kom låg på gryden.

Krydr med salt og peber.

Når muslingerne åbner sig, serveres retten rygende varm i dybe tallerkener med et godt brød.

 

Husk, at rå muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank, kasseres, og muslinger, der ikke åbner sig, når de er dampet, kasseres.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?