Logo

Dampede muslinger med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg friske blåmuslinger
1 tsk vegetabilsk olie / vindruekerneolie
4-5 fed hvidløg
2 stilke citrongræs
6-8 røde chili
1 kop vand
1 spsk fishsauce
1 kop søde basilikumblade (Bai hurapah)

Skyl og rens muslingerne.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Skær citrongræsstilkene (den hvide del !) ud i papirtynde skiver
Hak chilien fint. Hak basilikumbladene groft.
Varm olien op til den ryger i en rummelig gryde eller en wok.
Tilsæt hvidløg, citrongræs og chili.
Tilsæt fiskesauce og vand og lad det hele koge ind i ca. to min.
Tilsæt muslingerne og hold retten i konstant bevægelse med en grydeske ell. lign.
Damp muslingerne i ca. 3-4 min.
Tilsæt basilikumbladene til sidst

Tips: Brug evt. Djævelsauce som tilbehør at dyppe muslingerne i.
Pas på at der ikke er nogle af muslingerne der er dårlige. Hvis nogle
ikke åbner sig, men stadigt er helt tillukkede efter at være dampet
skal du smide dem ud !
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her