Logo

Dampede muslinger i hvidvin og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Som hovedret beregnes 1 kg muslinger pr, portion. Som forret ca. 500 g

2 kg muslinger
1 løg i tynde både
4 fed hvidløg
2 glas hvidvin
1 lille skvat Pernod
1 stor kvist timian
1 stor dusk persille
lidt havsalt og friskkværnet peber

Muslingerne stilles i vasken i en stor skål under rindende vand i en halv time for at skylle evt. rester af sand ud af dem.
Muslinger, der ikke lukker sig efter et let dunk mod vasken, skal kasseres.
Steg løg og hvidløg i olien, uden at de tager farve.
Tilsæt hvidvin, Pernod og krydderurter, og kog i 2 min.
Tilsæt muslingerne, læg låg på, og skru op for varmen.
Ryst gryden lidt undervejs.
Når muslingerne har åbnet sig er de færdige - det tager cirka 5-10 min.

Server muslingerne i dybe tallerkener.
Server brød i store klodser til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fjordrejer med kartoffel- og rygeostsalatRejer, kartofler og rygeost er en herlig kombination. Gør kartoffelsalaten klar, og spis...
• Pestokrydret farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags stegt kylling med agurkesalat - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse for slikmundeStadig et hit - til ukuelige slikmunde.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os