Logo

Dampede bladbederouletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dampede bladbederouletter

20 store bladbedeblade (det grønne)

2 stængler citrongræs

1 fed hvidløg

1 tyk skive franskbrød

100 g galangarod

500 g hakket svinekød

3 æg

1 spsk hoisinsauce

1 tsk ingefær, fintrevet

lidt korianderolie

 

Skyl bladbedebladene, og blanche r dem et øjeblik.

Skær 1 stængel citrongræs ud i stykker, og hak 1 stængel fint sammen med det pille­de hvidløg.

Udblød franskbrødet, skræl galangaroden, og skær den ud i stykker.

Bland det hakkede svinekød med æg, brødet knuget fri for væde, fint­hakket citrongræs, finthakket hvidløg samt hoisinsauce og ingefær.

Fordel fyldet på de blancherede bladbedeblade, og form dem til boller.

Beklæd bambuskurven med stykker af galangarod og citron­græs, anbring bollerne herpå, og dryp korianderolie over.

Varm lidt vand op i wokken, placer bambuskurven herover, og lad retten dampe i ca. 30 min under låg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.320 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgskylling i fløde med østershatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt kalvetunge med grønsager og persille-peberrod- og kaperssauceVi kender bedst sprængt tunge som pålæg, men den smager også godt med en kraftig sauce
• Kalkunschnitzler med basilikumdressing til grøn salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage 4Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os