Logo

Damelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lillehakket løg
500 g hakket lammekød
25 g smør
2-3 dl løse kogte ris
salt og peber
3 tsk stødt kanel
1 æg

Til panering:
2 æg
100 g rasp
Olie til stegning

Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.

Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp.

Gennemsteg dem i olie til de er gyldne.

Serveres til ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede lammespid i god marinadeEt godt bud på en varm ret er disse lækre lammespid. Er du ikke til lam, kan oksekød eller...
• Rosastegt lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsbøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DronningebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os