Logo

Damelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lillehakket løg
500 g hakket lammekød
25 g smør
2-3 dl løse kogte ris
salt og peber
3 tsk stødt kanel
1 æg

Til panering:
2 æg
100 g rasp
Olie til stegning

Rist løg og halvdelen af kødet i smør, til kød og løg er fint ristet og væden er kogt ind. Afkøl let og bland med det rå kød, ris og krydderier.

Form farsen til aflange boller, og tryk dem let flade. Pisk æggene til panering let sammen, vend frikadellerne heri og derefter i rasp.

Gennemsteg dem i olie til de er gyldne.

Serveres til ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastasalat med mild ostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølser med kartoffel-sellerimos - Saucisses a la puree de celeri raveEn fransk opskrift som demonstrerer det franske køkken fra sin rustikke side.
• Pandekager med pærefyld og chokolade - diabetikerIde til lækkert mellemmåltid eller dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os