Logo

Dalgas gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
700 g svinemørbrad (2-3 stk)
1 tsk karry
1/2 dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
1/2 dl piskefløde
12 skiverbacon
salt
peber

Pynt:
1 pt.brøndkarse
2 tomater

Mørbraden befries for sener og skæres i små bøffer (ca. 8-10 pr. mørbrad), brunes i olie i en stegegryde eller wok. Tilsættes løg, champignon og peberfrugt. Steges til det er gyldent, tilsættes karry som svitses af et øjeblik. Melet vendes i og røres rundt.

Til sidst tilsættes bouillon og fløde og det hele koges yderligere 5 minutter og smages herefter til med salt og peber.

Anretning:
Anrettes med løse ris, og pyntes af med sprødstegt bacon, brøndkarse og tomat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt kartoffel med cremefraicheDampende kartofler med en hvid sauce af cremefraiche, avocado og peberfrugt. Sådan en...
• Lammekølle med salat af fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret svinekød med appelsin og fennikel 2Braiseret svinekød med appelsin og fennikel er forholdsvis let at lave og er fyldt med...
• Ananas- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os