
Her er opskriften på en lidt "eksotisk" boller i karry. Retten her laves blandt andet med mango chutney og ananas. Server retten som hurtig aftensmad for hele familien med ris, og eventuelt flutes. 
# Ingredienser
500 g  frosne kødboller 
1 spsk  smør 
1-2 spsk  hvedemel 
1½ tsk  strøgen stærk karry 
½ tsk  paprika 
1 dåse ananas i stykker 
 evt. mangochutney 
2 bouillonterninger 
1 l. vand 
 ketchup 
* Tilberedning
Smelt smør med karry og paprika 
Tilsæt hvedemel og pisk det sammen. 
Tilsæt ananassaft og bouillon lidt ad gangen og kog op efter hver tilsætning.  
Smag saucen til med mangochutney og ketchup. 
Når saucen har den ønskede tykkelse, tilsættes ananas og kødboller. 
Lad retten simre i ca. 5 minutter.
Serveres med ris og evt. flûtes.