Logo

Dampet hellefisk på rodfrugtbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 stk hellefiskfilet 100-120 gram pr stk
2 limefrugter
300 g rodfrugter (skorzornerrod, selleri, persillerod, gulerod)
25 g smør
lidt kørvel

Grønsagerne renses og skæres i pæne stykker og blancheres. Sauteres gyldne i smør. Hellefisken krydres med salt, peber, reven limeskal samt lidt saft, dampes i ovnen med alufolie over ca. 15 minutter. Grønsagerne lægges i bunden af et fad, oven på anrettes den dampede hellefisk, drysset med lidt kørvel, server Cremet limesauce til samt små pillekartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bison frikasséFrikassé er en gryderet af kogt kød. I denne opskift bruges bison men andre former for kød...
• Limedampet hellefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf Lindstrøm med coleslawsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-chokoladecreme er en lækker og festlig dessertEn lækker chokoladedessert med et strejf af appelsin - det er en let og festlig dessert -...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os