Logo

Dampet laks med ærtepuré og nøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 stk laksefileter á ca. 150 g
citronsaft
salt
peber
300 g frosne ærter
3 spsk cremefraiche

Nøddesmør:
100 g smør
50 g valnødder, finthakkede
1 tsk citronsaft

Laksefileterne dryppes med citron og krydres med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og dækkes med folie. Bages i en 180 º varm ovn i ca. 10 min. Ærterne optøes og blendes. Røres sammen med cremefraiche og smages til med salt og peber. Smørret blendes med nødder og citronsaft, pakkes ind i film og lægges koldt i ca. 20 min. Skæres i skiver. Fileterne lægges på et dybt fad, saucen hældes rundt om, og nøddesmørret lægges ovenpå fisken. Pyntes evt. med dild.

Serveres med grøn salat og flûte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvegullasch i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinekam i citron-persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt klipfiskFra Husmoderens haandbog, af Agnes Werner, 1903 side 50.
• Hollandsk æbledessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os