Logo

Dampet laks med ærtepuré og nøddesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 stk laksefileter á ca. 150 g
citronsaft
salt
peber
300 g frosne ærter
3 spsk cremefraiche

Nøddesmør:
100 g smør
50 g valnødder, finthakkede
1 tsk citronsaft

Laksefileterne dryppes med citron og krydres med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og dækkes med folie. Bages i en 180 º varm ovn i ca. 10 min. Ærterne optøes og blendes. Røres sammen med cremefraiche og smages til med salt og peber. Smørret blendes med nødder og citronsaft, pakkes ind i film og lægges koldt i ca. 20 min. Skæres i skiver. Fileterne lægges på et dybt fad, saucen hældes rundt om, og nøddesmørret lægges ovenpå fisken. Pyntes evt. med dild.

Serveres med grøn salat og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her