Logo

Dobbeltdækkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g magert oksekød i tynde skiver
salt, peber, estragon
1 spsk hytteost
1 fed hvidløg
¼ bundt fint hakket persille
½ spsk margarine
 
Smag kødet til med krydderierne.
Læg lidt hytteost, nypresset hvidløg og persille på kødskiverne.
Fold dem sammen og luk dem med en træpind.
Steg bøfferne i fedtstoffet.
Serveres med bagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her