Logo

Dobbeltdækkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g magert oksekød i tynde skiver
salt, peber, estragon
1 spsk hytteost
1 fed hvidløg
1/4 bundt fint hakket persille
1/2 spsk margarine
 
Smag kødet til med krydderierne.
Læg lidt hytteost, nypresset hvidløg og persille på kødskiverne.
Fold dem sammen og luk dem med en træpind.
Steg bøfferne i fedtstoffet.
Serveres med bagte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gule ærter med chorizoSæt en dejlig varm suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og...
• Sennepsmarineret lamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HvidkålsbyttelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os