Logo

Dobbeltdækkere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g magert oksekød i tynde skiver
salt, peber, estragon
1 spsk hytteost
1 fed hvidløg
¼ bundt fint hakket persille
½ spsk margarine
 
Smag kødet til med krydderierne.
Læg lidt hytteost, nypresset hvidløg og persille på kødskiverne.
Fold dem sammen og luk dem med en træpind.
Steg bøfferne i fedtstoffet.
Serveres med bagte kartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her