Logo

Dobbelt lammeryg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 lammeryg
salt, peber
1 bundt persille
1 fed hvidløg
50 g smør
1 spsk hvedemel
5 dl vand
 
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.
Gnid lammeryggen med salt og peber.
Spæk den med persille og ganske små stykker hvidløg.
Kom smørklatter på.
Læg ryggen i stegesoen og hæld 2 ½ dl vand ved.
Steg ryggen i ca. 1 ½ time ved 250ºC.
Tilsæt yderligere 2 ½ dl vandt, jævn saucen og smag den til.
Serveres med grønne bønner, ærter og kogte kartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her