# Ingredienser
2 hele dorader
6 fed hvidløg
2 økologiske citroner, saften fra
1 bdt persille
2 spsk smør
olie
groft salt og peber
* Tilberedning
Lav tre ridser igennem skindet på den ene side af fisken.
Smelt smørret i en kasserolle, og kom peber, citronsaft,
persille og olie i og rør godt sammen.
Kom de knuste hvidløgsfed i ridserne på doraden.
Læg doraderne i en alubakke, hæld det smeltede smør jævnt
over og ind i fisken.
Doraden sættes i køleskab i 2 timer.
Placer alubakken med fisken midt på grillen, og bag i 20-30
min med indirekte varme.
Hold øje med fisken, at den ikke får for megen varme.
Serveres med frisk sommersalat, og husk at give fisken lidt olie
inden servering.
Energi pr person: 1283 kJ/305 kcal. Næring pr 100 g: Protein
12 g Fedt 9,1 g Kulhydrat 2,8 g
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden
både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv
også Tøm køleskab,
Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +