Logo

Dorade med citron, hvidløg og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dorade med citron, hvidløg og persille 

 

# Ingredienser

2 hele dorader

6 fed hvidløg

2 økologiske citroner, saften fra

1 bdt persille

2 spsk smør

olie

groft salt og peber

 

* Tilberedning

Lav tre ridser igennem skindet på den ene side af fisken.

Smelt smørret i en kasserolle, og kom peber, citronsaft, persille og olie i og rør godt sammen.

Kom de knuste hvidløgsfed i ridserne på doraden.

Læg doraderne i en alubakke, hæld det smeltede smør jævnt over og ind i fisken.

Doraden sættes i køleskab i 2 timer.

 

Placer alubakken med fisken midt på grillen, og bag i 20-30 min med indirekte varme.

Hold øje med fisken, at den ikke får for megen varme.

Serveres med frisk sommersalat, og husk at give fisken lidt olie inden servering.

 

 

Energi pr person: 1283 kJ/305 kcal. Næring pr 100 g: Protein 12 g Fedt 9,1 g Kulhydrat 2,8 g

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her