Logo

Dybstegte kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 fed hvidløg
reven skal af 1/2 citron
3 spsk hk. persille
50 g dulle
salt og peber
8 store kammuslinger
1 æg
lidt rasp
vindruekerneolie til dybstegning
3 dl blandet salat
 
Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i dullen, og det stilles koldt.
Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.).
Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KartoffelgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Terrine med spinat og broccoli - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kulsvierkonens pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hård nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os