Logo

Dybstegte oksestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dybstegte oksestrimler

500 g oksekød i strimler

1 stk forårsløg

1 stk porre

1 fed hvidløg

1/2 tsk sukker

3 spsk sojasauce

2 spsk sesamolie

tabasco

1 dl jordnøddeolie

Tilbehør: Ris og bulgogi sauce (find opskriften her på sitet)

 

Slå oksestrimlerne flade med et hårdt redskab.

Læg strimlerne på en flad tallerken og drys med finthakkede forårsløg, porre og hvidløg.
Bland sukker, sojasauce, sesamolie og lidt tabasco sammen.

Hæld denne marinade over oksekødet og lad det marinere i 2 timer i køleskabet.
Varm jordnøddeolien i en wok.

Når den er meget varm dybsteges oksestrimlerne nogle stykker af gangen.

De skal kun have nogle få sekunder.

Lad dem efterfølgende dryppe af på køkkenrulle og servér.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PlankebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede spareribs med barbecuesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rullesteg med persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PrinsesserisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os