Logo

Dybstegte oksestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dybstegte oksestrimler

500 g oksekød i strimler

1 stk forårsløg

1 stk porre

1 fed hvidløg

½ tsk sukker

3 spsk sojasauce

2 spsk sesamolie

tabasco

1 dl jordnøddeolie

Tilbehør: Ris og bulgogi sauce (find opskriften her på sitet)

 

Slå oksestrimlerne flade med et hårdt redskab.

Læg strimlerne på en flad tallerken og drys med finthakkede forårsløg, porre og hvidløg.
Bland sukker, sojasauce, sesamolie og lidt tabasco sammen.

Hæld denne marinade over oksekødet og lad det marinere i 2 timer i køleskabet.
Varm jordnøddeolien i en wok.

Når den er meget varm dybsteges oksestrimlerne nogle stykker af gangen.

De skal kun have nogle få sekunder.

Lad dem efterfølgende dryppe af på køkkenrulle og servér.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?