Logo

Dyrebov med korender

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg udbenet dyrebov
100 g korender
2 spsk knust sort peber
100 g smør
1/2 dl cognac
2 dl kraftig vildtbouillon
salt

Bring lidt vand i kog og kog korenderne i ca. 10 min.
Dryp dem af og skyl i koldt vand. Stegen rulles i knust peber
(tryk så peberet sidder godt fast).
Kom ca. 20 g smør i en sauterpande og brun kødet fra alle sider.
Krydres derefter med salt. Hæld cognac og korenderne i gryden.
Lad alkoholen fordampe, tilsæt bouillon og braiser stegen i ca. 1 time.
Tag kødet op og lad det trække i ca. 15 min.
Pisk det sidste smør i gryden og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Server stuvet savoykål og råstegte kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Danish open faced sandwiches and fast foodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekød med svampe, ingefær og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisk i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os