Logo

Dyrebov stegt i gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg Dyrebov i tern
1 kop hvedemel
125 g smør
salt
friskkværnet peber
¼ l fløde
¼ l kogende bouillon
1 gl portvin eller sherry
Maizena

 
Den afpudsede dyrebov strøes med hvedemel, og brunes i gryden i rigeligt brusende smør.
Drysses herefter med salt og peber, og tilsættes kogende bouillon samt knap ¼ l fløde.
Dyreboven steger over svag varme i ca. 1 ½ - 2 timer.
Tag kødet op.
Tilsæt saucen et lille glas portvin eller cherry, kog den lidt ind og jævn med Maizena udrørt i fløde.
Serveres med kogte ris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her