Logo

Dyrefilet med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
et stykke dyrekølle eller 4 filetstykker
enebær, knust
3 skalotteløg, hakkede
1 fed hvidløg
olie
400 g svampe
3 spsk balsamicoeddike
2 ½ dl kraftig rødvin
4 dl vildtbouillon
Maizena
smør
250 g langbladet spinat

Steg et stykke dyrekølle eller 4 filetstykker, der er krydret med friskkværnet salt, peber samt knust enebær, og lad kødet hvile indpakket ca. 10 min.

Sauter de hakkede skalotteløg, og hvidløg i olie.
Tilsæt svampe, som småsimrer til al væden er væk.
Tag halvdelen af svampene op og gem dem indpakket, hæld balsamicoeddike ved, som næsten skal koge væk.
Hæld rødvin ved, og lad det koge halvt ind.
Tilsæt vildtbouillon som nu koger godt igennem, hvorefter det jævnes med Maizena.
Lige inden serveringen piskes en klat smør ind i saucen.
Varm de resterende svampe på stegepanden, tilsæt skyllet og afdryppet langbladet spinat indtil bladene falder sammen, krydr med friskkværnet salt og peber.
Server med råstegte kartofler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her