Logo

Dyregryde - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-6 personer. Trykkoger: 15-20 min. - alm.gryde: 3/4-1 time.

3/4-1 kg dyrekød fra bov eller kølle, i tern
50 g smør/margarine
150 g bacon eller røget spæk, i tern
2 løg, grofthakket
1 dl vand
4 dl piskefløde
salt
evt. ribsgele
evt. kulør

Brun kødet i fedtstoffet med bacon eller spækterningerne.
Svits løgene med til sidst.
Hæld 1 dl vand ved.
Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tilsæt piskefløden og kog saucen godt igennem.
Smag til med salt og evt. ribsgele og farv den lysebrun med kulør.
Server kartoffelmos til.

Tips:
Dyreryg eller -kølle kan tilberedes på samme måde, men trykkoges 30-40 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto med fennikelsalatRisotto er rigtig hyggemad, som passer både til hverdag og til søndag. Fennikelsalaten har...
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os