400 g  dyresmåkød i tern
10-15 skalotteløg 
1 gulerod 
250 g  champignon 
 smør 
 salt
 peber 
6-8 stødte enebær 
2 dl  rødvin 
1 dl  fond eller bouillon 
2 dl  piskefløde 
1-2 spsk  rønnebærgelé 
Giv skalotteløgene et opkog, skyl dem i koldt vand og pil dem. 
De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon. 
Lad det stege under omrøring i nogle minutter. 
Dyrekødet brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. 
Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de stødte enebær. 
Bland de svitsede grønsager med kødet og lad det simre i 30-40 min. Tilsæt fløden og smag til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt. 
Tilbehør: 
Serveres med små, smørstegte kartofler og en let waldorff salat med 
æbler og bladselleri vendt i cremefraiche krydret med salt, peber og 
citron.