Logo

Dyregryde med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g dyresmåkød i tern
10-15 skalotteløg
1 gulerod
250 g champignon
smør
salt
peber
6-8 stødte enebær
2 dl rødvin
1 dl fond eller bouillon
2 dl piskefløde
1-2 spsk rønnebærgelé

Giv skalotteløgene et opkog, skyl dem i koldt vand og pil dem.
De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon.
Lad det stege under omrøring i nogle minutter.
Dyrekødet brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber.
Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de stødte enebær.
Bland de svitsede grønsager med kødet og lad det simre i 30-40 min. Tilsæt fløden og smag til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt.

Tilbehør:
Serveres med små, smørstegte kartofler og en let waldorff salat med
æbler og bladselleri vendt i cremefraiche krydret med salt, peber og
citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her