Logo

Dyvekær gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk. bacon i tern
600 g skært oksekød eller svinemørbrad
½ bakke champignon
1 ½ løg
1 squash
1 ds bønnespirer
2 ½ dl madlavningsfløde
Tilbehør: Ris eller kartoffelmos
 
Bacon svitses, løg svitses, kød svitses, der hældes vand over til det dækker. Lad retten stå og simre i 50 minutter.
Svits champignon og squash og kom det derefter i gryden, lad det stå og
simre i 10 minutter.
Jævn med fløde, smag til med salt og peber.
Tilsæt bønnespirer og varm dem i gennem.
 
Tips: Fløden MÅ IKKE være 13% så skiller den, men det kan godt være
madlavningsfløde. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gullaschsuppe - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SesamkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsbraiseret svinemørbrad med hvidløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk frugtsalat med sauternesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!