2 store bagekartofler 
smør 
bredbladet persille 
 
2 dyresteaks 
smør 
salt, groftkværnet peber, lidt knust enebær 
1 dl vildt- og svampebouillon 
2 røde æbler 
2 hakkede skalotteløg 
et par kviste frisk timian 
 
Skær 2 store bagekartofler i tynde skiver. 
Steg dem gyldne, sprøde og møre i smør på en pande. 
Anret dem på tallerkener med bredbladet persille og hold dem varme i 
ovnen. 
Brun 2 dyresteaks på begge sider i smør på en hed pande. 
Drys med salt, groftkværnet peber og lidt knust enebær. 
Dæmp varmen og giv kødet 2-3 min. på hver side. 
Tag kødet op og hold det varmt. 
Kog panden af med 1 dl vildt- og svampebouillon. 
Skær 2 røde æbler i både. Rist dem gyldenbrune på en pande med 2 
hakkede skalotteløg og et par kviste frisk timian. 
Anret dyresteaks, kartofler, æbler og servér med skysaucen.