Logo

Efterårsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 flæskebov (afpudset for svær og fedt)
Smør
Jordnøddeolie
12 skalotteløg
½ l. halvsød cider
1 dl cidereddike
Salt, peber
2-4 kviste timian
2-3 laurbærblade
1 ½ spsk cremefraiche

Æble Rösti:
Kartofler
Granny Smith æbler
Citronsaft
Hvedemel
Smør
Friskreven muskatnød

Skær boven i mindre stykker og brun kødet i små portioner i smør og jordnøddeolie. Tag kødet af panden.
Kom løgene på panden og brun dem.
Tilsæt cider og cidereddiken samt salt, peber, timian og laurbærblade.
Kom gryderetten i en 180ºC ovn i et forvarmet fad, og lad retten stå i ovnen i 1 time og 15 minutter.
Bland cremefraiche med skyen fra kødet i en kasserolle til en jævn sauce.
Kog kartoflerne i 8 minutter og riv dem på rivejernets grove side.
Riv æblerne og vend dem i citronsaften.
Pres saften fra æblerne og bland dem med de revne kartofler.
Krydr med salt, peber, muskatnød.
Form blandingen til små kager, drys hvedemel over og pensl med smør.
Bag dem i en 220ºC varm ovn.
Vend dem efter 10 minutter og bag dem i endnu 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?