1 flæskebov (afpudset for svær og fedt) 
Smør 
Jordnøddeolie 
12 skalotteløg 
½ l. halvsød cider 
1 dl  cidereddike 
Salt, peber 
2-4 kviste timian 
2-3 laurbærblade 
1 ½ spsk  cremefraiche 
Æble Rösti: 
Kartofler 
Granny Smith æbler 
Citronsaft 
Hvedemel 
Smør 
Friskreven muskatnød 
Skær boven i mindre stykker og brun kødet i små portioner i smør og jordnøddeolie. Tag kødet af panden. 
Kom løgene på panden og brun dem. 
Tilsæt cider og cidereddiken samt salt, peber, timian og laurbærblade. 
Kom gryderetten i en 180ºC ovn i et forvarmet fad, og lad retten stå i ovnen i 1 time og 15 minutter. 
Bland cremefraiche med skyen fra kødet i en kasserolle til en jævn sauce. 
Kog kartoflerne i 8 minutter og riv dem på rivejernets grove side. 
Riv æblerne og vend dem i citronsaften. 
Pres saften fra æblerne og bland dem med de revne kartofler. 
Krydr med salt, peber, muskatnød. 
Form blandingen til små kager, drys hvedemel over og pensl med smør. 
Bag dem i en 220ºC varm ovn. 
Vend dem efter 10 minutter og bag dem i endnu 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.