Logo

Eksotisk mørbradgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Eksotisk mørbradgryde


# Ingredienser til Eksotisk mørbradgryde:

1 afpudset svinemørbrad
3 porre i tynde ringe (evt løg)
1 rød peberfrugt i tern
1 250 g friske champignon i skiver el. 1 glas champignon

1 stor + 1 lille dåse kokosmælk (fedtfattig)
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
salt, peber, paprika
1 tsk olie

Sådan laves denne dejlige eksotiske mørbradgryde:

Den afpudsede mørbrad krydres med salt peber og paprika.
Herefter den brunes på alle sider i lidt olie.
Når den er brunet lægges den i et ovnfast fad.
Panden koges af i kokosmælken og tomatpureen.
Når den har simret lidt tilsættes porre, rød peber og champignon. 

Hæld det over mørbraden og sæt det i en ovn ved 200 ºC i ca. 30 minutter, alt efter hvor stor mørbraden er eller hvor gennemstegt den skal være.


Tag mørbradgryden ud af ovnen og skær kødet i skiver på skrå  og læg det tilbage i fadet med saucen.

Server løse ris og flûtes til samt evt. grøn salat.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (11 stemmer)
Siden er blevet set 9.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?