Logo

Eksotisk wok gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g magert oksekød
4 porrer
4 gulerødder
1 kop peanuts
1 stor dåse mandariner
4 spsk sojasauce
4 spsk citronsaft
4 spsk tør sherry
frisk ingefær, hakket groft – efter smag
stærk chili – efter behag
salt
peber

Stegte ris:
4 kopper ris
olie
salt
vand

Oksekødet skæres i tynde strimler og svitses i olie.
De fintsnittede porrer tilsættes sammen med de stavskårne gulerødder, og retten snurrer i ca. 5 minutter.
Mandariner, saft, sojasaucen, citronsaft og sherry tilsættes.
Spæd op med lidt vand, og jævn retten med en anelse Maizenamel. Retten krydres stærkt med de nævnte krydderier.

Stegte ris
Olien varmes i en gryde og 1 1/2 kop ris tilsættes, og røres rundt til
risene har fået en gylden farve.
Resten af risene tilsættes og vandet hældes på, så risene er dækket. Drys salt i og kog uden låg til vandet er kogt ind.
Server med salat efter årstidens udbud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Forelfileter i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med krabbe- og svinekødOpskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange...
• Gratineret svinemørbradEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-mynte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os