Logo

Elg ruller i flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver inderlår af elg, ca. 500 g
1 grøn peberfrugt
1/2 rød peberfrugt
1 dl porre i skiver
2 spsk smør
1 dåse champignon i skiver
1/2 tsk salt
2 dl grønsagsbouillon
1 dl piskefløde
1–2 spsk hvedemel
1 spsk solbær gele
Friskkværnet hvid peber
2 spsk friske eller frosne solbær eller ribs
tandstikker til rullerne

Læg kødskiverne på et skærebræt. Skyl peberfrugterne og hak dem fint.

Brun halvdelen af fedtstoffet. Kom peberfrugt, porre og champignon i. Lad det svitse 2 – 3 minutter. Smag til med salt og peber.

Fordel grønsagsblandingen på kødskiverne. Rul dem og hold dem sammen med en tandstik eller en kødnål.

Brun resten af fedtstoffet og brun rullerne, så de får en fin farve hele vejen rundt.

Bland hvedemel og piskefløde og hæld dette samt vandet over rullerne. Rør rundt til det begynder at koge.

Lad rullerne småkoge i saucen i ca. 20 minutter. Fjerne forsigtigt tandstikkerne eller kødnåle.

Smag saucen til med salt, friskkværnet peber og gele. Læg rullerne på varme tallerkner og hæld saucen over. Pynt med bærrene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tuna a la ItaliaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med smag af appelsin, vanilje og basilikumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - DiabetesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegelé med kirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os