Logo

En høne at plukke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En høne at plukke

1 poulard

smør eller margarine

peber

1 dl fløde

1 dl cremefraiche

50 g danablu

1 fed hvidløg

klippet persille

Tilbehør: surbrød, Tomatsalat - se Tillæg

*

Del poularden i 6-8 stykker og tryk dem godt af i køkkenrulle.

Brun dem omhyggeligt og læg dem over i en gryde.

Drys med peber.

Kog panden af med fløden og hæld det over.

Bland cremefraiche og moset Danablu med presset hvidløg og kom det i gryden.

Læg låg over og lad det småsnurre i 35-45 minutter.

Drys ved serveringen med persille og server surbrød og tomatsalat til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastafad med hakket oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt kylling og hvidvinsfromageNår en kylling fyldes med fars, bliver den ekstra saftig og lækker. Du behøver ikke at...
• PølsefadPølser er måske ikke den allermest spændende mad, men du kan gøre mange ting for at pifte...
• Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!