Logo

Engelsk lammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g udbenet lamme- eller bedekød, bov eller nakke
2 løg
2 spsk olie
2 fed hvidløg
¾ l. bouillon
2 gulerødder
750 g kartofler
3 tomater
150 g friske eller frosne grønærter

Skær kødet i ca. 3 cm. store terninger
Pil løgene og hak dem groft.
Varm olien i en gryde og brun kødterningerne godt.
Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne.
Drys med salt og peber.
Pres hvidløgsfedene ud i gryden, rør godt rundt og fyld op med bouillon.
Lad kødet koge i 30 minutter under låg.
I mellemtiden skrabes gulerødderne og skæres i skiver, kartoflerne
skrælles og skæres i terninger og begge dele kommes i gryden,
hvorefter det hele koger for middel varme og under låg i yderligere 30
minutter.
Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker.
10 min. før kogetidens afslutning kommes tomater og ærter i gryden.
Når retten er færdig, smages den til med salt og peber og serveres
meget varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lamme-tagine med fennikel, kikærter, rosiner og citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bulgurspaella med pølse og skaldyrEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minutbøf med appelsinsauceEn let og hurtig kødret med en syrlig smag af appelsin og worcestershiresauce - en...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!