Logo

Entrecôte med friteret majs og tomat sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 entrecôte á 150 g
1 ds hakkede tomater
1 fed hvidløg, finthakket
salt
peber
olie til stegning og fritering
50 g hvedemel
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 spsk olie
0,6 dl øl, (stuetemperatur)
200 g majskorn (optøet og afdryppet)

I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i.
Det hele røres godt sammen.
Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne.
Det koges godt igennem og krydres.
I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.
Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs.
Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie.
De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.
Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.
Det hele anrettes på tallerken.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?