1 kg  roastbeef i god kvalitet 
1 kg  aspargeskartofler 
250 g  fromage frais naturel 0.5% 
250 g  Cheasy A38 
1 spsk  rørsukker 
 Saft af ½ citron 
4 skalotteløg 
1 bdt  purløg 
10 cherrytomater 
 Havsalt 
 Friskkværnet sort peber 
Roastbeefen steges i ovn i fad i 10 min. på hver side ved 220º, hvorefter temperaturen sænkes til 190º. 
Kødet steges yderligere 30 min. på hver side. Hviler under et viskestykke i 15 min. inden servering. 
Aspargeskartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver.
Dressingen laves af fromage frais, Cheasy A38, rørsukker, citronsaft, salt og peber samt finthakkede skalotte- og purløg.  
Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes i salaten.
Tips:  frisk klippet dild eller purløg smager godt i salaten.