1 kg kalve-rullebryst 
2 gulerødder 
2 stilke selleri 
1 mellemstort løg - i 4 stykker 
1 lille bdt  persille 
4 laurbærblade 
2 nellikke stykker 
3 dl tør hvidvin 
salt, peber 
 
Tunfisksauce: 
200 g tun i olie 
1 ½ dl mayonnaise 
3 spsk  capers 
2 spsk  citronsaft 
1 fed hvidløg 
½ bdt  persille (finthakket) 
 
Grønsagerne vaskes og koges med kalvekødet i en gryde iblandet 
nellikker, laurbærblade, vin og så meget vand at det dækker kødet. 
Kog i ca. 2 timer og tag derefter kødet ud for afkøling.
Tunfisksaucen tilberedes ved at blande alle de angivne ingredienser, 
bortset fra persillen.
Det afkølede kød pensles med saucen og pakkes ind i aluminiumsfolie 
(husk at fjerne eventuel strik i kødet). 
Lad så kødet hvile i køleskab i mindst 5 timer.
Inden servering fjernes folien og kødet skæres ud i passende portioner; 
resten af saucen hældes over portionerne som så drysses med persille og capers som pynt.
Serveres med flûtes eller salat.