Logo

Kalveroulader med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalveroulader med urter

 

Disse lækre roulader med inspiration fra Italien er det en god ide, at lave en dobbelt portion af De er nemlig velegnede til frysning. Gæstemad

• Serveret sammen med kartofler og en blandet salat, er det et meget godt sammensat måltid.

Forberedelse 40 min. Tilberedning 20 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Kalveroulader med urter

8 tynde skiver kalveschnitzel à 75 g

1 bundt persille

1 bundt basilikum

1 dl kvark

1 dl reven parmesanost

2 spsk rasp

2 fed hvidløg

1 tsk salt

¼ tsk hvid peber

3 spsk smør eller margarine

2½ dl tør hvidvin

1 dl cremefraiche

¼ dl yoghurt

DESUDEN:

stegenåle eller tandstikkere

 

* Fremgangsmåde:

1 Lad kødet ligge i stuetemperatur ca. 30 min.

Nip bladene af persille- og basilikumkvistene og hak dem fint.

Bland kvark, parmesan, rasp og urter i en skål.

Pil hvidløgene og pres dem i.

Krydr med salt og peber.

 

2 Tør kalveschnitzlerne og læg dem ved siden af hinanden på et skærebræt.

Drys dem med salt og peber på begge sider.

Smør urtecremen på, men ikke helt ud til kanterne.

 

3 Fold langsiderne noget ind og rul sammen fra den korte side.

Fæstn med en stegenål eller en tandstikker.

 

4 Smelt fedtstoffet på en pande og brun rouladerne smukt på alle sider.

Tag dem op og læg dem til side.

 

5 Hæld vinen på panden og kog stegeskyen igennem.

Rør cremefraiche og yoghurt i og lad saucen koge stille sammen ca. 5 min.

Smag evt. til med salt.

Læg kalverouladerne i og lad dem stege færdigt ved svag varme ca. 20 min.

Server med kartofler.

 

Tips & råd  

 

Kalveroulader med urter

Skårne i tynde skiver smager kalverouladerne også godt kolde.

Kom dem i en salat eller server dem som pålæg på frokostbordet.

 

Kalveroulader med urter

Vegetarisk: fyld udhulede tomater eller zucchini med urtefyldet.

Lav en næsten dobbelt portion af cremen.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 553 = kJ 2318

Kulhydrat 35 g Protein 54 g Fedt 26 g (42%) Fibre 3 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her