Logo

Kalverullebryst i tomat og tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kalve-rullebryst
2 gulerødder
2 stilke selleri
1 mellemstort løg - i 4 stykker
1 lille bdt persille
4 laurbærblade
2 nellikke stykker
3 dl tør hvidvin
salt, peber
 
Tunfisksauce:
200 g tun i olie
1 1/2 dl mayonnaise
3 spsk capers
2 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1/2 bdt persille (finthakket)
 
Grønsagerne vaskes og koges med kalvekødet i en gryde iblandet
nellikker, laurbærblade, vin og så meget vand at det dækker kødet.
Kog i ca. 2 timer og tag derefter kødet ud for afkøling.
Tunfisksaucen tilberedes ved at blande alle de angivne ingredienser,
bortset fra persillen.
Det afkølede kød pensles med saucen og pakkes ind i aluminiumsfolie
(husk at fjerne eventuel strik i kødet).
Lad så kødet hvile i køleskab i mindst 5 timer.
Inden servering fjernes folien og kødet skæres ud i passende portioner;
resten af saucen hældes over portionerne som så drysses med persille og capers som pynt.
Serveres med flûtes eller salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svineschnitzler brogedeDet siges, at smukke farver skærper appetitten. Disse brogede og smagfulde schnitzler...
• Krydderstegt kylling med linserBåde kyllingekødet og linserne er krydret med en spændende blanding af tørrede krydderier,...
• Varme supper til kolde dageFyldige supper med masser af kraft og smag, som er skønne i en kold vintertid. Server...
• Varm budding med sukrede bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!