Logo

Entrecote Indochine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 gulerødder
200 g rødkål
2 forårsløg

Dressing:
1 tsk soya
1 tsk honning
1 tsk finthakket ingefær
1 tsk hvidløg
1 tsk vineddike
1 spsk sesamolie
1 spsk olivenolie.
1 bundt frisk koriander
2 entrecotes
lidt olivenolie
salt
peber

Først laves coleslaw.
Riv 2 gulerødder groft ned i en skå, lad 200 g snittet rødkål og 2 snittede forårsløg følge efter.
Bland en dressing. Først med en teskefuld af hver af disse: soya, honning, finthakket ingefær, hvidløg og vineddike, så med en spiseskefuld sesamolie og olivenolie.
Bland den i grønsagerne sammen med et bundt frisk koriander.
Steg eller grill 2 entrecotes på en god varm pande i lidt olivenolie.
De skal have et par minutter på hver side. Krydr til sidst med salt og peber.
Servér salaten til kødet sammen med godt, groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt hornfisk med æbledressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin i skyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad med morkler - diabetikeren fin opskrift til en middag med vennerne - Spis noget godt i aften
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os