Logo

Entrecote med vinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 entrecôte eller eng. bøffer
20 g smør
salt
peber

Sauce:
1 dl Bourgogne
2 skalotteløg
50 g champignon
1 laurbærblad
1-2 stilke timian
15 g smør
1 spsk hvedemel
1 dl oksebouillon
salt
peber
1 dl kaffefløde

Kog rødvin, pillede løg, champignon, laurbærblad og timian i en gryde i ca. 10 min. under låg.
Smelt smørret i gryden, drys melet i og pisk det sammen.
Spæd med rødvinssky og bouillon.
Kog saucen 3 min og tilsæt fløde, salt og peber.
Server med ristede champignons, bønner og ovnstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her