Logo

Entrecote med vinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 entrecôte eller eng. bøffer
20 g smør
salt
peber

Sauce:
1 dl Bourgogne
2 skalotteløg
50 g champignon
1 laurbærblad
1-2 stilke timian
15 g smør
1 spsk hvedemel
1 dl oksebouillon
salt
peber
1 dl kaffefløde

Kog rødvin, pillede løg, champignon, laurbærblad og timian i en gryde i ca. 10 min. under låg.
Smelt smørret i gryden, drys melet i og pisk det sammen.
Spæd med rødvinssky og bouillon.
Kog saucen 3 min og tilsæt fløde, salt og peber.
Server med ristede champignons, bønner og ovnstegte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksesteg med porterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller med karry-relishEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry med æbleBoller i karry er super let at lave- saucen kan varieres på mange måder- her laves saucen...
• Abrikospuré med makronerAbrikospuré med makroner er en dejlig skøn eftermiddagsspise, om end meget sød. kan varmt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!