Logo

Estanboli ba gusht

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stort løg
1 dl olie
1 tsk gurkemeje
salt
peber
200 g konc. tomatpuré
2 store tomater
150 g hakket oksekød
1 stor kartoffel
600 g ris

Læg risene i blød i lunkent vand ca. 1/2 time i forvejen.
Hak løget og svits det i 1 dl olie.
Kom kødet i og brun det i 10 minutter.
Tilsæt gurkemeje, salt og peber.
Hæld risene ovenpå. Hak tomaterne og kartoflen i små tern og kom dem i gryden.
Kom tomatpuré og vand i gryden.
Vandet skal dække kartoflerne med mindst 2 cm.
Rør rundt og kog ved høj temperatur under låg indtil vandet er kogt væk.
Form med en grydeske grydens indhold til en kegle.
Skru ned til laveste blus og lad det koge yderligere 10 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bøf med bagt kartoffel og løgcremeEn skøn oksebør og saucen er en kold creme med tre slags finthakket løg
• Mørbrad med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Efterårsmad med nødderHvis du er så heldig at have et nøddetræ i haven, er det tid til at nyde de knasende...
• BananmousseMousse kommer i mange versioner. De fleste kender nok chokolademousse. Her laves moussen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os