Logo

Fajitas med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk kyllingebryst eller 400 g kalkunfilet
4 tortillas
Guacamole
Taco Sauce mild eller stærk
cremefraiche
salat i strimler
 
Tænd for grillen mindst 40 min før servering.
Grill kødet ca. 7-8 min. på hver side og vend det hyppigt.
Skær kødet i strimler og varm hver tortilla på grillen 30 sek.
Lad hver gæst lave sin egen fajitas af kød, taco sauce, guacamole, creme
fraiche og salatstrimler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalvegullasch med fløde, samt Kage med æblemosSådan en gullasch kan man blive afhængig af: Det hele står og simrer i lang tid, og...
• Svinekam i citron-persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt klipfiskFra Husmoderens haandbog, af Agnes Werner, 1903 side 50.
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os