Logo

Familiefrikadelle med rosenkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Familiefrikadelle med rosenkål

1 portion Fars af flæskekød - se Tillæg

smør eller margarine

500 g kogt ro­senkål

3 kogte gulerødder

1 rød peberfrugt, skåret i tern

Tilbehør: brasede kartofler eller kartoffelsalat og evt. stegte rosenkål

*

Bred halvdelen af farsen ud i en pande med brunet fedtstof og steg den 8-10 minutter.

Tryk den afdryppede rosenkål, stave af kogt gulerod og peberfrugttern fast i farsen.

Dæk med resten af farsen.

Hæld fedtstoffet af panden, vend farsen ved hjælp af et grydelåg.

Kom fedtstoffet til­bage på panden og lad farsen glide ned i den.

Steg »frikadellen« fær­dig - ca. 10 minutter.

Server den med brasede kartofler eller kold kartoffelsalat.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildsvine- og tranebærfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med cashewnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Arabisk manaishEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med hedvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!