Logo

Falsterbo-fiskegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Falsterbo-fiskegryde

500 g kartofler

4 porrer

750 g makreller

smør eller margarine

salt og peber

1 laurbærblad

1 bdt persille

2 fiskebouillonterninger

3 spsk koncentreret tomatpuré

klippet dild

Tilbehør: grøn salat i Sennepsmarinade - se Tillæg

*

Skær de skrællede kartofler i terninger og porrerne i tykke skiver.

Rens og filer makrellerne og skær hver filet i 3-4 stykker.

Smør en serveringsgryde godt med smør eller margarine og læg kartofler, porrer og fisk lagvis i den.

Drys salt og peber mellem lagene.

Læg laurbærblad og halvdelen af persillen øverst i gryden og spæd med 2,5 dl kogende vand, tilsat fiskebouillonterninger og tomatpuré.

Læg låg over gryden og stil den på ret svag varme.

Bring retten i kog - og lad den derpå småsnurre i ca. 20 minutter - eller til kartoflerne er møre.

Læg før serveringen 2 spsk smør øverst i gryden og klip resten af persillen over.

Drys også med klippet dild.

Server grøn salat i sennepsmarinade til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glaseret laks på sauterede risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rensdyrryg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn æggekage med røget makrelSkøn sommermad på den nemme måde - her med røget makrel, men røget sild, varmrøget laks...
• Daimis 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!